Ruilen & Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten* gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

*Verzendkosten worden alleen gecrediteerd wanneer de gehele bestelling geretourneerd wordt.

 

Wat moet je doen om gebruik van te maken van dit recht?:

  • Neem contact met ons op via info@oneofit.nl
  • Vermeld je ordernummer en welk artikel je wilt retourneren of ruilen.
  • Wij storten het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is terug. 
  • De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
  • Stuur uw product/bestelling op naar: One of it, Aletta Jacobserf 3, 3315EA Dordrecht

Uitzondering:

Op op maat gemaakte producten en gepersonaliseerde artikelen die u via deze webwinkel koopt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

 

 

 

© 2017 - 2024 One of it | sitemap | rss