per pagina
Sorteer op
    1 - 24 van 40 resultaten
  • 1
  • 2

Paola Reina Gordi & Minikane Poppen met karakter en stijl

De gordi poppen van Paola Reina en Minikane worden met liefde vervaardigd van de beste kwaliteitsmaterialen uit Europa. De aandacht voor detail is ongeëvenaard, met sprankelende ogen, fijne vingers, weelderige haren en prachtige wimpers.

Een van de opvallende kenmerken van deze poppen is hun zachte vinyl dat een aangenaam gevoel geeft. Maar dat is niet alles, elke pop heeft ook de herkenbare vanillegeur. Paola Reina poppen zijn ontworpen om zich te kunnen identificeren met elk kind, ongeacht geslacht, ras of cultuur. Het Spaanse bedrijf streeft ernaar om de grenzen tussen etnische groepen te doorbreken, iets waar we bij One of it achter staan. 

Paola Reina Poppen

De poppen van Paola Reina komen uit Spanje en worden al sinds 1870 gemaakt in de prachtige Alicante-Vallei. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor je met een gerust hart kunt spelen.

Minikane Poppen

Ook de Minikane poppen uit Frankrijk zijn enorm populair. Deze poppen worden geproduceerd door Paola Reina in Spanje en hebben hun eigen unieke Gordi modellen. Het handige hiervan is dat alle kledingstukken en accessoires voor zowel Paola Reina als Minikane poppen passen, omdat ze beide een grootte hebben van 34 centimeter. Of je nu op zoek bent naar een lieve jongenspop, meisjespop, getint popje of een popje met haren, we hebben een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.

Poppen die passen bij de identiteit van je kindje

Bij Minikane en Paola Reina geloven ze sterk in diversiteit. Daarom bieden ze poppen met verschillende huidskleuren, haartypes en oogkleuren, zodat kinderen van alle identiteiten zich kunnen identificeren met de poppen. Ongeacht geslacht, ras, herkomst of cultuur, bij ons kunnen kinderen een pop kiezen die écht bij hen past en hun eigen identiteit weerspiegelt.

Poppen goed voor de ontwikkeling

Naast het plezier dat deze poppen bieden, spelen ze ook een belangrijke rol in de psychomotorische ontwikkeling van kinderen. 

Kinderen voelen zich veilig met een pop of knuffelbeer. Door de pop vast te houden en overal mee naartoe te nemen, vinden ze steun en troost. De pop fungeert als een "maatje" dat dezelfde ervaringen deelt als het kind, altijd aanwezig is en vertrouwen geeft. Dit gevoel van veiligheid en nabijheid is essentieel voor de emotionele ontwikkeling van een kind.

Naast het bieden van emotionele steun, leren kinderen met een pop ook verschillende vaardigheden, zowel praktisch als sociaal. Het spelen met poppen bevordert de fijne motoriek, zoals het aan- en uitkleden van de pop en het voeden met een lepel. Het stimuleert ook de grove motoriek en coördinatie wanneer het kind de pop in een kinderwagen plaatst en ermee rondloopt. Deze activiteiten helpen bij de ontwikkeling van de spieren en verbeteren de motorische vaardigheden van het kind.

​Daarnaast stimuleert het spelen met poppen het symbolische denken, dat zich ontwikkelt vanaf ongeveer 18 maanden. Kinderen kunnen hun eigen verhalen en scenario's creëren, waarbij de pop een rol speelt in hun fantasiewereld. Dit bevordert de creativiteit, verbeelding en cognitieve ontwikkeling van het kind.

Een pop biedt ook een veilige ruimte voor kinderen om te praten en te communiceren. Kinderen praten vaak makkelijker tegen hun pop of knuffelbeest dan tegen "echte mensen". De pop luistert geduldig, oordeelt niet en bewaart al hun geheimen. Dit helpt kinderen sociale situaties te oefenen, hun communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en hun emoties te uiten. Ze kunnen hun gedachten en gevoelens delen met hun pop en zich op hun gemak voelen zonder angst voor veroordeling.

Pop voor eerste verjaardag.

Zelfs de jongste kinderen kunnen al genieten van de Gordi popjes, ze zijn geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar. Daardoor zijn ze ook het perfecte cadeau voor de eerste verjaardag van je kindje. Op de leeftijd van 1 jaar beginnen kinderen hun omgeving steeds beter te begrijpen en ontwikkelen ze een groeiend bewustzijn van zichzelf en andere. Een pop kan een een geweldig vriendje zijn tijdens deze fase. Het popje stimuleert de ontwikkelijk van de fijne motoriek omdat het kindje leert de pop vast te houden, te knuffelen en ermee te spelen. Het helpt ook bij de cognitieve ontwikkeling omdat je kindje al vroeg begint met het nadoen van dagelijkse verzorgingstaken zoals voeden en in slaap wiegen van de pop.

.Daarnaast biedt een pop de mogelijkheid om sociale situaties na te bootsen en emotionele expressie te verkennen. Het kind kan interacties met de pop nabootsen, zoals praten, knuffelen en troosten. Dit bevordert de taalontwikkeling en helpt het kind om zijn of haar emoties te begrijpen en uit te drukken.

Of je nu kiest voor een prachtige Paola Reina pop of een trendy Minikane, de pop zal een dierbaar vriendje zijn voor het kind gedurende vele jaren. 

Dus, als je op zoek bent naar een uniek en betekenisvol cadeau voor de eerste verjaardag van een kind, overweeg dan zeker om een pop te geven. 

Poppen voor jongens en meisjes

Een pop als speelgoed voor jongens is een prachtige keuze die steeds meer ouders omarmen. Het doorbreken van traditionele genderrollen opent de deur naar een wereld van mogelijkheden, waarin jongens de kans krijgen om te spelen, te leren en te groeien met een pop als hun trouwe metgezel.

Het geven van een pop aan een jongen heeft vele voordelen. Allereerst stimuleert het de ontwikkeling van empathie en zorgzaamheid. Jongens leren door middel van het spelen met poppen om zich in te leven in een ander persoon, om voor hen te zorgen en hen te troosten. Dit ontwikkelt hun sociale en emotionele intelligentie, en legt een stevige basis voor respect en mededogen.

Bovendien biedt een pop jongens de mogelijkheid om hun fantasie en creativiteit te verkennen. Ze kunnen hun eigen verhalen bedenken, rollenspellen spelen en de wereld om zich heen ontdekken. Poppen kunnen dienen als trouwe metgezellen tijdens avonturen, als patiënten in een doktersspel of als speelkameraadjes in een theekransje. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een pop kan jongens ook helpen om sociale vaardigheden te ontwikkelen. Door interactie met hun pop leren ze communiceren, samenwerken en problemen oplossen. Ze kunnen gesprekken voeren met hun pop, vriendschappen simuleren en sociale situaties oefenen. Dit geeft hen het zelfvertrouwen en de vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun relaties met anderen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende merken, zoals Paola Reina en Minikane, die prachtige poppen aanbieden die speciaal zijn ontworpen voor jongens. Deze poppen hebben stoere outfits, avontuurlijke accessoires en een diversiteit aan eigenschappen en kenmerken. Ze geven jongens de vrijheid om zichzelf te uiten, hun eigen verhalen te creëren en hun eigen interesses te verkennen.

Of het nu gaat om het verzorgen van een pop als een kleine vader, het spelen van heldhaftige reddingsmissies of het creëren van fantastische avonturen, een pop is een waardevol speelgoed dat jongens helpt om zichzelf te ontdekken, hun verbeelding te prikkelen en belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen.

Pop cadeau voor grote zus of grote broer

Een pop als cadeau voor een grote broer of grote zus is een prachtig gebaar dat niet alleen hun speelervaring verrijkt, maar ook hun nieuwe rol als oudere broer of zus benadrukt. Het geven van een pop aan een oudere broer of zus is een manier om hun betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel te stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd een vriendje hebben om mee te spelen.

Voor een oudere broer of zus kan de komst van een nieuw gezinslid zowel opwindend als uitdagend zijn. Een pop kan dienen als een bron van troost en geruststelling tijdens deze overgangsperiode. Door voor de pop te zorgen en ermee te spelen, kunnen oudere broers en zussen hun gevoelens uiten en hun nieuwe rol verkennen. Ze kunnen de pop betrekken in hun dagelijkse routine en taken, zoals het voeden, verschonen en in slaap wiegen van de pop, wat helpt om het idee van zorgzaamheid en verantwoordelijkheid te versterken.

Daarnaast biedt een pop de mogelijkheid om de band tussen de oudere broer of zus en de nieuwe baby te versterken. Ze kunnen samen spelen en de pop betrekken in hun interacties. Ze kunnen de pop gebruiken om situaties na te bootsen en te bespreken die zich voordoen met de echte baby, zoals het geven van een flesje, knuffelen of voorlezen. Dit kan een gevoel van verbondenheid creëren en hen helpen om zich meer betrokken te voelen bij de zorg voor hun kleine broertje of zusje.

Bovendien is een pop een geweldig hulpmiddel om oudere broers en zussen te helpen bij het ontwikkelen van hun sociale en communicatieve vaardigheden. Ze kunnen met de pop praten, hun gevoelens delen en situaties nabootsen die ze hebben meegemaakt met de nieuwe baby. Dit kan hen helpen om zich comfortabeler te voelen bij het uiten van emoties en het omgaan met veranderingen in het gezin.

Dus, als je op zoek bent naar een cadeau voor een grote broer of grote zus, overweeg dan zeker om een pop te geven. En wil je het extra speciaal maken dan bestaat de mogelijkheid om de pop dezelfde kleding aan te geven als het babybroertje of babyzusje. 

 

© 2017 - 2024 One of it | sitemap | rss