Sorteer op

Verlies nooit meer een speentje met een praktisch en hip speenkoord

Bij ons vind je een uitgebreide collectie speenkoorden die niet alleen veilig en functioneel zijn, maar ook een modieuze twist geven aan de outfit van je kleintje. 

Veilige speenkoorden

Veiligheid is onze hoogste prioriteit, daarom gebruiken we uitsluitend BPA-vrije kralen in onze speenkoorden. Deze kralen zijn volledig veilig voor je kleintje, zelfs tijdens het tandjes krijgen. Je kunt erop vertrouwen dat je kindje zonder zorgen kan sabbelen op onze speenkoorden en verlichting kan vinden voor het ongemak van doorkomende tandjes.

Onze speenkoorden zijn vrij van giftige stoffen. Wel is het is altijd verstandig om regelmatig te controleren op slijtage in de kralen en het satijnkoord, net zoals je dat doet bij speentjes. Om deze reden adviseren we om je kindje nooit alleen te laten met het speenkoord, maar altijd onder toezicht van een volwassene.

Raak je speentje niet meer kwijt

Onze speenkoorden zijn uitgerust met een handige clip, waarmee je het speenkoord gemakkelijk kunt bevestigen aan diverse items zoals een buggy, jasje of maxicosi. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken dat het speentje onderweg kwijtraakt of op de grond valt. Met onze speenkoorden is het speentje altijd binnen handbereik en blijft het schoon en hygiënisch.

Naast het vasthouden van een speentje, kun je aan ons speenkoord ook het favoriete speeltje van je kleintje bevestigen. Dit maakt onze speenkoorden veelzijdig en praktisch voor allerlei situaties. Of het nu gaat om een schattig knuffeltje of een kleurrijk bijtspeeltje, je kunt er zeker van zijn dat je kleintje altijd zijn of haar favoriete bezit bij zich heeft.

Schoonmaken van speenkoorden

Het schoonmaken van onze speenkoorden is eenvoudig. Je kunt ze gewoon onder de kraan afspoelen met eventueel een mild sopje. Zorg er wel voor dat de clip altijd goed wordt afgedroogd om roestvorming te voorkomen. Op deze manier blijven onze speenkoorden schoon, hygiënisch en klaar voor gebruik.

Gepersonaliseerde speenkoorden met naam

Bij One of it hebben we niet alleen speenkoorden in hippe kleuren die perfect passen bij onze Bibs en Frigg speentjes, maar we bieden ook gepersonaliseerde speenkoorden aan. Hoe bijzonder is het om een speenkoord te hebben met de naam van je kindje? Dit maakt het ook een uniek en persoonlijk kraamcadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

 

© 2017 - 2024 One of it | sitemap | rss