Sorteer op

Hip & Praktisch, de Poppendraagzak voor jouw kleintje's poppen en knuffels

One of it, de enige plek waar je onze unieke en handgemaakte poppendraagzakken vindt. We begrijpen dat jouw kleintje zijn of haar favoriete pop of knuffel overal mee naartoe wil nemen. Daarom hebben we de perfecte oplossing: onze toffe ergonomische poppendraagzakken. Niet alleen hebben ze een hip design, maar ze zorgen er ook voor dat je kleintje zijn of haar handjes vrij heeft, terwijl pop of knuffel veilig en comfortabel op de buik of rug meereist.

Mini Draagmama of Draagpapa

Als jouw kleintje zelf al eens in een draagzak of draagdoek heeft gezeten, zal het super trots zijn om nu als mini draagmama of draagpapa zijn of haar pop te dragen. En als mama broertje of zusje draagt is het natuurlijk heel leuk om dat na te doen met je pop. Onze poppendraagzakken zijn met liefde handgemaakt. We besteden veel aandacht aan elk detail om ervoor te zorgen dat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Duurzame poppendragers van hoge kwaliteit

De poppendraagzakken zijn gemaakt van stevige canvas stof, waardoor ze bestand zijn tegen het dagelijkse avontuurlijke spel van je kleintje. Dankzij de 4 klikgespen kun je de draagzak eenvoudig verstellen en stevig vastmaken, zodat hij perfect past bij de grootte van de pop of knuffel. Zo kunnen ze samen op ontdekkingstocht gaan en allerlei spannende avonturen beleven.

Poppendraagzak voor 1 tot 6 jaar.

Wat de leeftijd van je kleintje ook is, onze poppendraagzakken zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar oud. Bij One of it geloven we in individualiteit, daarom hebben we een breed assortiment aan printjes om uit te kiezen. Van vrolijke bloemen en regenbogen, tot stoere zwaluwen en bananen die een glimlach op het gezicht van je kleintje toveren. En voor degenen die van een beetje glamour houden, hebben we zelfs poppendraagzakken met panterprint en prachtige glitters. Deze glitterdraagzakken hebben een extra luxe uitstraling en hebben een subtiel schitterend effect dankzij het glitterdraad dat door de stof is verweven.

Wacht niet langer! Geef je kleintje de mogelijkheid om zijn of haar favoriete pop of knuffel overal mee naartoe te nemen, met stijl en comfort. Bestel vandaag nog een handgemaakte poppendraagzak van One of it. Onze poppendraagzakken zijn niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een investering in eindeloos speelplezier en mooie herinneringen.

© 2017 - 2024 One of it | sitemap | rss