Sorteer op

Bescherm het gezichtje van je baby met onze functionele en stijlvolle krabwantjes

Baby's nageltjes groeien snel en kunnen behoorlijk scherp zijn, vooral wanneer ze net geboren zijn. Bij One of it begrijpen we dat je het liefst wilt voorkomen dat je kleintje per ongeluk zijn of haar zachte gezichtje openkrabt. Daarom bieden wij de perfecte oplossing: onze schattige krabwantjes. Deze comfortabele en stijlvolle accessoires zijn speciaal ontworpen om de tere huid van je baby te beschermen tegen onbedoelde krassen. Krabwantjes zijn een absolute musthave voor elke ouder.

Bescherm het gezichtje van je kindje met onze krabwantjes

In de eerste maand na de geboorte wordt het afgeraden om de nageltjes van je baby te knippen, omdat ze nog erg teer en zacht zijn. Met onze krabwantjes hoef je je geen zorgen te maken over krabbels op het gezichtje van je kleintje. Onze wantjes zijn gemaakt van zachte materialen die zorgen voor optimaal comfort en bescherming. Ze zijn ontworpen om perfect te passen bij de kleine handjes van je baby.

Voordelen van het gebruik van krabwantjes

  • Bescherming tegen krassen

Voorkomt dat je baby zijn of haar gezichtje openkrabt.

  • Zachte krabwantjes

​​Zorgt voor comfort en voorkomt irritatie.

  • Verschillende maten krabwantjes

 Verkrijgbaar in 0-2 maanden, 2-6 maanden en 6-12 maanden

Krabwantjes voor kindjes met eczeem

Onze krabwantjes zijn ook ideaal voor kindjes met eczeem. Door het zachte materiaal en de beschermende eigenschappen worden de handen van je baby bedekt, waardoor ze niet aan hun huid kunnen krabben en zo verdere irritatie voorkomen wordt.

Stijlvolle en leuke krabwantjes

Bij One of it begrijpen we dat stijl en schattigheid belangrijk zijn als het gaat om babyaccessoires. Daarom bieden we een breed assortiment aan leuke printjes voor onze krabwantjes. Van schattige dierenmotieven tot hippe patroontjes, we hebben voor elk wat wils. 

Complete Newborn Set: Mutsje, slofjes en krabwantjes

Een complete set voor de perfecte start: krabwantjes passen perfect bij een knoopmutsje en bijpassende slofjes. Dit samen is een perfecte start voor je kleintje. Het is niet alleen een geweldige aanvulling op de garderobe van je baby, maar ook een fantastisch kraamcadeautje. Met deze complete set geef je de ouders een essentiële verzameling van schattige en praktische accessoires die ervoor zorgen dat hun kleintje er altijd op zijn best uitziet en tegelijkertijd beschermd is.

 

© 2017 - 2024 One of it | sitemap | rss