Welkom bij One of it

De allerleukste baby & kinder webshop, waar je kleertjes vindt welke je niet in de standaard winkels kan vinden. Waar we houden van goede kwaliteit en duurzaamheid. We altijd opzoek zijn naar de mooiste printjes en stofjes en onze best doen om de producten zo betaalbaar mogelijk te houden. Daarom ontwerpen en maken we alle producten zelf, met heel veel aandacht en liefde. Van begin tot eindproduct alles hebben we zelf in de hand. 

Maar wie zijn wij?

Mijn naam is Maartje (37) trotse mama van Iven (10) en Minthe (8) en woonachtend in Dordrecht. Na mijn opleidingen Reclame, Presentatie, Communicatie & digitale fotografie ben ik iets totaal anders gaan doen. De horeca werd mijn vaste plek. Maar dan wordt je mama en langzaam begint de creativiteit weer te bloeien, want niks leukers dan leuke outfits stijlen. Zoeken naar de leukste kleertjes.

Ik pakte mijn grafische skills weer op en begon met het ontwerpen en bedrukken van leuke shirtjes en rompertjes. En zo was een nieuwe hobby geboren. Alleen deze hobby werd opgemerkt en steeds meer vragen kwamen om ook van die leuke shirtjes voor andere kinderen te drukken. Daar kwam bij dat het ook wel leuk was om af en toe wat broekjes te maken op de naaimachine in zelfuitgekozen stofjes. One of it was geboren.

En daar bleef het niet bij. Inmiddels is mijn hobby uitgegroeit tot deze webshop en mag ik mezelf met trots ondernemer en eigenaar noemen. Ik ben en blijf altijd opzoek naar de allerfijnste en leukste stofjes, ik hou van goeide kwaliteit en unieke en betaalbare kleding.  Mijn inspiratie voor kleuren en printjes haal ik vooral uit de jaren 60 en scandinavie. 

Naast deze webshop vind je mij vaak op Markten en Beurzen. En dit alles kan natuurlijk niet zonder hulp! Ik heb fantastische hulptroepen. Mijn moeder die helpt met de mooiste producten op de naaimachine te maken en de prachtigste wollen babyslofjes breidt. Mijn vader die altijd mee gaat naar de markten om te sjouwen, mij te voorzien van de lekkerste koffie en als mental support! En daarnaast mijn lieve vriend, die soms veelste weinig aandacht krijgt omdat ik teveel op ga in mijn werk, die met liefde op mijn kindjes past als ik naar de markt ga. Die helpt met rijden en opbouwen van de mooiste beurzen. Hierbij gelijk een bedankje aan deze geweldige mensen. Van deze zijn er maar 1 en dat maakt ons One of it.

 

 

 

© 2017 - 2024 One of it | sitemap | rss