INFORMATIE OVER ONE OF IT

One of it is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 62818090
en heeft een eigen rekeningnummer: NL70RABO0302392773

Wij zijn te bereiken per email: info@oneofit.nl of via het contactformulier.

OVER ONE OF IT

Musthaves voor kids, mooi en handgemaakt dat vind je bij ons. Unieke en orginele kleding, maar ook op maat gemaakte geboortecadeau's, speelgoed en toffe accessoires. Zoek je iets speciaals voor je eigen kindje of een speciaal cadeau? Wij helpen je graag!

One of it is opgericht in april 2017 door Maartje. Maartje is moeder van 2 kindjes en zelf altijd opzoek naar unieke kleding en producten voor haar kinderen. Altijd al een droom voor haar geweest om al haar creativiteit samen te voegen en in iets moois te stoppen. One of it is haar 3de kindje, het bedrijfje waar ze al haar passie in kwijt kan.  Ze vind het super om elke dag voor One of it te kunnen ontwerpen, producten te selecteren en natuurlijk er andere mensen blij mee te kunnen maken. 

We kopen onze producten dus niet massaal in en maken de meeste producten zelf, vandaar dat wij soms maar enkele stuks van een product beschikbaar hebben. Wil je niks missen, kijk dan regelmatig op onze website of natuurlijk op facebook en instagram om alle nieuwtjes te kunnen volgen!

Voor speciale verzoeken kan je altijd mailen, wij luisteren graag naar onze klanten dus suggesties en opmerkingen mogen altijd aan ons worden doorgegeven.

 

SAMENWERKEN

Wij staan altijd open voor een samenwerking. Heb je interesse? Mail naar info@oneofit.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2023 One of it | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel