Sorteer op

Verzorg je baby in stijl met de Funnies Spuugdoekjes

Met trots introduceren we de Funnies Spuugdoekjes, een musthave item voor elke ouder die het beste voor zijn of haar baby wil.

Materiaal spuugdoekje

De Funnies spuugdoekjes zijn gemaakt van 100% zuivere katoen en badstof van de hoogste kwaliteit. Dankzij de korte en dichte weving voelen ze niet alleen ontzettend zacht aan, maar absorberen ze ook vocht als de beste. We begrijpen dat je wilt dat je baby opgroeit in een veilige omgeving, daarom gebruiken ze bij Funnies tijdens het productieproces alleen natuurlijke materialen en vermijden ze giftige stoffen.

Wasvoorschrift spuugdoekjes

Voordat je de spuugdoekjes gaat gebruiken, raden we aan om ze eerst te wassen. Voor de eerste wasbeurt adviseren we je om de babytextiel een nacht in koud water te laten weken, eventueel met een klein scheutje azijn. Dit bevordert niet alleen de absorberende werking, maar vergroot ook de kleurvastheid van de doekjes. Na een paar wasbeurten is de badstof optimaal absorberend, zodat je baby altijd droog en comfortabel blijft.

Spuugdoekjes een baby musthave

De afmeting van de Funnies Spuugdoek Uni Line is 30×30 cm, waardoor hij handig is om overal mee naartoe te nemen. Of je nu onderweg bent of gewoon thuis, deze doekjes zullen een onmisbare metgezel zijn in je verzorgingsroutine. Ze zijn niet alleen perfect voor het opvangen van speeksel tijdens het doorkomen van de tandjes, maar ook handig om eventuele melk- of voedingsresten op te vangen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen, zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken.

 

© 2017 - 2024 One of it | sitemap | rss