Duurzame en Eerlijke Babykleding

Artikel 6 van 9

Duurzame Babykleding: Een Stap naar een Betere Toekomst 🌱👶

Duurzaamheid in Elk Steekje 

Weet je wat het is? We zijn dol op onze planeet. Daarom streven we er naar om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Hoe doen we dat? Onze kleding en accessoires worden met de hand gemaakt uit zorgvuldig gekozen stoffen, allemaal Oeko-Tex gecertificeerd! Maar dat is nog niet alles, we geloven ook in het minimaliseren van afval, dus maken we van onze reststofjes accessoires en poppenkleding. Ook bij onze verpakkingen hebben we gekozen voor de duurzamere varianten. Kleine stappen maken een groot verschil!

Het Belang van Oeko-Tex 

Wat betekent dat Oeko-Tex certificaat eigenlijk? Het is niet zomaar een stempeltje, maar een garantie dat onze kleertjes veilig zijn en lang mooi blijven en dat is wat we belangrijk vinden! Oeko-Tex betekent dat er voor het productieproces geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt. Maar Oeko-Tex gaat verder dan dat. Het kijkt naar hoe stoffen worden geproduceerd en naar hun kwaliteit. Een keurmerk van Oeko-Tex is een certificaat voor topkwaliteit stoffen. En dat is dan ook weer duurzaam. We zien en horen namelijk vaak dat onze kleding van kindje op kindje wordt doorgeven en dat de kwaliteit zo mooi blijft.

Veiligheid Voorop voor Jouw Kleintje 

Veiligheid staat bovenaan onze prioriteitenlijst. Elk product voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, van ontwerp tot productie. Onze poppencollectie en accessoires zijn hier geen uitzondering op. Ze worden gemaakt met dezelfde zorg en kwaliteit als al onze andere producten, zodat jouw kleintje veilig kan spelen en ontdekken met hun favoriete poppenvriendjes.

Eerlijkheid en Transparantie 

Eerlijkheid duurt het langst. Bijna al onze kleding wordt door onszelf gemaakt, hier in Nederland, om specifiek te zijn in Dordrecht in ons Atelier aan huis. We vinden het belangrijk dat je weet waar de producten vandaan komen en wie ze heeft gemaakt. Want eerlijkheid begint met transparantie, toch? Enkele kledingstukken en accessoires worden door ons ingekocht, maar wel bij bedrijven die dezelfde voorwaarden hebben aan hun eindproducten als wij. Zelfs onze poppen worden handgemaakt in een poppenatelier in Alicante.

Laten we samen de wereld een stukje mooier maken.

Als je op zoek bent naar prachtige handgemaakte baby- en peuterkleding, accessoires en schattige poppen, dan ben je bij One of it aan het juiste adres. Met onze toewijding aan duurzaamheid, veiligheid en eerlijkheid, kun je met een gerust hart shoppen! Laten we samen de wereld een beetje mooier maken! 

© 2017 - 2024 One of it | sitemap | rss