RUILEN EN RETOURNEREN 

Bent u niet tevreden of wilt u artikelen ruilen, dan kan dit binnen 14 dagen.

Let op: Op maat gemaakte artikelen kunnen NIET geretourneerd worden / Sale artikelen kunnen enkel geruild worden voor een ander artikel, wij geven op sale artikelen geen geld terug.

Op maat gemaakt houdt in: producten met naam. Shirtjes met tekst met andere kleuren dan standaard wit en zwarte bedrukking en andere custom artikelen.

Het te retourneren product moet voorzien zijn van de originele labels en originele verpakking en zal niet worden teruggenomen indien het artikel niet meer in de originele staat verkeerd. Het product moet tevens voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd. 

Houd u er rekening mee dat artikelen uiterlijk binnen 14 dagen geruild of geretourneerd mogen worden en dat de kosten van een retour/ruiling voor uw eigen rekening zijn. Artikelen die na 14 dagen binnen komen worden niet geaccepteerd.

Meld je retourzending binnen 7 dagen na ontvangst aan door een e-mail te sturen naar info@oneofit.nl. Vermeld in de e-mail u naam, factuurnummer, product en reden van retour. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Hierna kunnen de producten retour gezonden worden.

U kunt uw artikelen retourneren aan:
One of it
Aletta Jacobserf 3
3315EA Dordrecht

Na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag van de retourzending zo spoedig mogelijk worden teruggestort.


GARANTIE

Heb je onverhoopt een foutief of defect artikel ontvangen? Onze excuses hiervoor! Om dit zo snel mogelijk in orde te kunnen maken, verzoeken wij je om dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Je kunt een e-mail sturen naar info@oneofit.nl

© 2017 - 2023 One of it | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel