Sorteer op

Comfortabele en duurzame UV Shirtjes voor Baby's, Speel zonder zorgen in de zon!

Zwemkleding voor kleintjes

In ons assortiment hebben we ook UV shirtjes in de maten 62 tot en met maat 104. Daarnaast hebben we ook badcapes voor baby's na het badderen en badponcho's voor kleintjes na het zwemmen in het zwembad of op het strand.

UV Shirtjes Baby

Waarom zijn UV shirtjes zo belangrijk? Het antwoord is eenvoudig: ze bieden een uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen van de zon. Zelfs op bewolkte dagen dringen deze stralen door de wolken heen en kunnen ze de gevoelige huid van kinderen beschadigen. Hier komen de UV shirtjes met SPF 50+ om de hoek kijken. Deze speciale shirts blokkeren meer dan 98% van de schadelijke UV-stralen, waardoor de kwetsbare huid van je kleintje effectief wordt beschermd.

Maar wat zijn precies de voordelen van onze UV shirtjes? We zetten ze graag voor je op een rijtje:

  1. Uitstekende bescherming: Onze UV shirtjes hebben een SPF 50+, wat de hoogst mogelijke bescherming biedt tegen UV-stralen. Hierdoor kunnen ouders met een gerust hart hun kinderen laten spelen en zwemmen, wetende dat hun huid goed beschermd is.

  2. Comfortabel en ademend: De UV shirtjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op de huid van je kleintje. Ze zijn lichtgewicht en ademend, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen, zelfs tijdens warme zomerdagen.

  3. Duurzaamheid: We begrijpen dat kinderen actief zijn en veel bewegen. Daarom zijn onze UV shirtjes ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen slijtage, behouden hun vorm en kleur, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen.

  4. Stijlvolle ontwerpen: Naast bescherming bieden onze UV shirtjes ook een trendy en stijlvolle uitstraling. We hebben gekozen voor shirtjes met lange mouwen omdat de huid van de kleinste zo kwetsbaar is dat ook de onderarmen met waterplezier snel verbranden.

Bescherming tegen schadelijke UV-stralen is van cruciaal belang, vooral bij jonge kinderen. Met onze hoogwaardige UV shirtjes biedt One of it een complete oplossing om je kleintje te beschermen tegen de zon. Daarnaast vind je bij ons ook badcapes en badponcho's, zodat je kinderen na het zwemmen comfortabel kunnen drogen en warm blijven.

Ontdek nu ons assortiment zwemkleding en geef je zoontje of dochter de beste bescherming tegen de zon met onze UV shirtjes van SPF 50+.

© 2017 - 2024 One of it | sitemap | rss