Baby- en Kinderkleding Thema's - Onze Collecties

Om het shoppen wat makkelijker te maken hebben we onze Collectie onderverdeelt in Sub Collecties of wel Thema's. Hier vind je in 1 oogopslag wat bij een bepaalde print staat, de accessoires die we erbij hebben en eventueel de bijpassende poppenkleding

 

              

Mix & Match je outfit

Waarom Kiezen Voor Thema's? Het kan zijn dat je een cadeautje zoekt in een bepaald thema zoals je dat misschien hebt gezien op het geboortekaartje. Of je zoekt kleding in een bepaald thema omdat je het kamertje van je baby een speciaal thema gegeven hebt. Of misschien vier je de 1ste verjaardag van je kindje in een bepaald thema en zoek je nog een bijpassende outfit! Door de kleding en accessoires te groeperen op thema, maken we het mogelijk om moeiteloos verschillende stukken te combineren en makkelijk te vinden. Dit moedigt niet alleen creativiteit aan, maar maakt het ook gemakkelijk om complete outfits samen te stellen zonder dat je hoeft te zoeken.

Mix & Match of je nu kiest voor onze vrolijke dierenprintjes, betoverende bloemen, of stoere dinosaurussen, elke collectie biedt mogelijkheden om stijlen te mixen en matchen. Combineer een dierenprint broekje met een bijpassend shirt en een schattige haarband voor een speelse look. Of ga voor een complete set van top tot teen in hetzelfde thema.

In deze thema's vind je naast kleding en accessoires ook onze bijpassende poppenkleding, waardoor je niet alleen je kleintje kan stijlen in je favoriete onderwerp maar zelfs het popje! Helemaal leuk om de speciale thema slaapkamer natuurlijk! 

 

© 2017 - 2024 One of it | sitemap | rss